Вкусно и красиво!
Дата и час: 09 Сеп 2010, 12:38

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Лято 2010
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2010, 13:23 
Потребител
Аватар

Я да раздвижим малко форума :)

Имате ли планове за лятната ваканция? Искате ли да посетите конкретно място, курорт, държава? Може да споделите и от кои места сте доволни, както и от онези, от които не сте. Също така може да кажете с кои агенции сте пътували и какви са ви впечатленията.

Аз вече започнах да преглеждам различни оферти. При всички положения почивката няма да е в България. Много ни се искаше да отидем в Тунис, но цените не са благосклонни за студенти :032: - 800лв пакета, 160лв летищни такси, още 40-50лв виза, и 500-600 за джобни :)

Гледам, че има хубави оферти за Гърция и по-специално за о. Корфу. Една моя приятелка беше там и каза, че е много красиво. Някой от вас ходил ли е? А за Турция офертите пък са хиляди, но понеже не съм ходила и не знам към кой курорт да се ориентирам.

Айде, вие сте! :038:

Моят блог

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Лято 2010
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2010, 15:40 
Администратор
Аватар

Чудна темичка :444:

Аз от 2 - 3 седмици търся място за почивка в Гърция, но до сега още нищо :038:

Не знам къде хората ги намират тези за 30 -40 евро, но аз такива не намирам :038:
Има до 50 за нас, но е страшна мизерия вътре, верно на плажа, с градина, но вътреееее...
Това дето е що годе прилично отива на 80 - 100 евро за вечер, но за тази цена можем тук да си изкараме царски, супер лукс хотел с пълен пансион и какво ли не, та се замислям...там е само за помещението и трябва да си готвим и обслужваме сами.
Ние търсим такова де, да е студио, с градина, барбекю и да се оправяме сами, но за 100 евро и да си слугуваш май, не ми допада много :038:
Може би трябва да отидем и на място да си обиколим и намерим нещо, но за първи път трябва да се рискува...
Започнах от Халкидики и сега съм на Тасос, почти съм си харесала едно местенце, хубава къща, хубаво дворче, но плажа е не мога да разбера, плаж ли е, улицата ли е , не знам...има, не че няма и не, че съм разгледала всичко, просто поподам явно на някакви куци неща...
Ако имате посетени и изпитани места, моля да ги споделите, ще се радвам, ако имат и сайтчета още по-добре.

Не знам от писанията дали разбрахте какво всъщност си търся :038:

Малки къщички или къща със студия на брега на някое селце /Халкидики, Тасос/ с градина, барбекю да си направя сутрин кафе, да си седна на тераската или в градината и да съзерцавам морето, докато Инес си беснее из градината, вечер да си направим скаричка и да си ядем и пием до морето, докато си пожелаем...ееех мечти...та ако знаете такова място свиркайте :yahoo:

My Flickr
Моите рецептиИзображение
Блогчето ми

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Апр 2010, 15:41 
Администратор
Аватар

Забравих да добавя, че това е за есента, иначе ще си ходим тук на море, още къде не сме решили, дали в Синеморец където си ходим или на ново местенце, ще споделя като решим :021:

My Flickr
Моите рецептиИзображение
Блогчето ми

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Апр 2010, 19:21 
Модератор
Аватар

мъжът ми иска да си купуваме по - голям апартамент, но тъй като парите не ни достигат, евентуално ще теглим кредит, ама с малък срок на погасяване и съответно тлъсти месечни вноски и море както аз искам, май ще видя през крив макарон. аз лично си стягах куфарите за испания - едни приятели ходят две лета в палма де майорка и са супер доволни, ама ако се забием с кредит, ще видя майорка, ама друг път.
затова с едната баба - на рибарица за 1-2 седмица, с другите - в гръцко както последните сто години през септември. тъпотия голяма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Май 2010, 23:45 
Администратор
Аватар

Адена, струва си да се откажеш от една почивка за това вложение :422:

Ние вече резервирахме, не е това, което търсихе, нито по времето, за което говорех, но няма значение...
Ще ходим от 5/07 на Тасос в един хотел вече не помня как се казва, че наши приятели ни резервираха, но нещо Блю Дриим незнам си какво :038: Дано е хубаво!
Аз почти бях запазила ето тази вила за септември, но хората, с които искахме да хоми им се стори далеч и се отказахме, а вече се бях влюбила в това място, но както и да е :038:

My Flickr
Моите рецептиИзображение
Блогчето ми

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]