Чудна темичка
Аз от 2 - 3 седмици търся място за почивка в Гърция, но до сега още нищо
Не знам къде хората ги намират тези за 30 -40 евро, но аз такива не намирам
Има до 50 за нас, но е страшна мизерия вътре, верно на плажа, с градина, но вътреееее...
Това дето е що годе прилично отива на 80 - 100 евро за вечер, но за тази цена можем тук да си изкараме царски, супер лукс хотел с пълен пансион и какво ли не, та се замислям...там е само за помещението и трябва да си готвим и обслужваме сами.
Ние търсим такова де, да е студио, с градина, барбекю и да се оправяме сами, но за 100 евро и да си слугуваш май, не ми допада много
Може би трябва да отидем и на място да си обиколим и намерим нещо, но за първи път трябва да се рискува...
Започнах от Халкидики и сега съм на Тасос, почти съм си харесала едно местенце, хубава къща, хубаво дворче, но плажа е не мога да разбера, плаж ли е, улицата ли е , не знам...има, не че няма и не, че съм разгледала всичко, просто поподам явно на някакви куци неща...
Ако имате посетени и изпитани места, моля да ги споделите, ще се радвам, ако имат и сайтчета още по-добре.
Не знам от писанията дали разбрахте какво всъщност си търся
Малки къщички или къща със студия на брега на някое селце /Халкидики, Тасос/ с градина, барбекю да си направя сутрин кафе, да си седна на тераската или в градината и да съзерцавам морето, докато Инес си беснее из градината, вечер да си направим скаричка и да си ядем и пием до морето, докато си пожелаем...ееех мечти...та ако знаете такова място свиркайте